Met minder stress dans je echt veel beter….

MET MINDER STRESS DANS JE ECHT VEEL BETER: HOE DOE JE DAT?

(31 okt.) Stress… we hebben het vaak niet eens door omdat we meestal gestrest zijn als we de wedstrijdvloer oplopen. Stress is een gewoonte geworden en het is niet je beste vriend…. Stress helpt je niet om het beste van jezelf te laten zien aan de jury.

Hoe gestrest ben je eigenlijk en wat zijn DE technieken die je helpen daar anders mee om te gaan? Dat willen we allemaal graag weten en dat gaat de befaamde coach Maximiliaan Winkelhuis ons vertellen en laten ervaren tijdens zijn workshop op zondag 12 januari 2020 in Lelystad. Een belangrijk onderwerp voor dansers en hun trainers/coaches. Deze workshop is geschikt voor alle niveaus: van Debutant tot Hoofdklasser en van jeugd tot senior is van harte welkom.

MAXIMILIAAN WINKELHUIS

Maximiliaan Winkelhuis startte zijn coaching praktijk voor wedstrijd ballroom dansers midden jaren 90. Samen met Ruud Vermeij PhD en Peter Townsend richtte hij de Dutch National DanceSport Academy op. Dit trio vormde later het internationaal gerenommeerde TeamAmsterdam en Dutch Dance Lab. Maximiliaan schreef twee standaardwerken voor wedstrijd- dansers: ‘Dance to your maximum’ en ‘Dance without stress’. Zijn benadering van dans is erg praktisch. Hij is geen dansleraar maar performance coach. Hij leert zijn dansers (en hun coaches) hoe ze zich beter kunnen concentreren, hoe ze met hun emoties kunnen omgaan en hoe ze zich vrijer in lichaam voelen. Tientallen wereldkampioenen in alle dansdisciplines hebben zijn steun gebruikt. Nu is de kans dat jij ook je voordeel kan doen met zijn methodes. Kijk voor meer informatie over Maximiliaan op www.yourmaximum.com.

START JOUW DANSJAAR GOED

Zondag 12 januari 2020 van 10.30 tot 14.00 uur. Dansstudio WB
Dukaatpassage 33
8232 GC Lelystad

KOSTEN

Dansers lid van de NADB: € 15,00 per persoon
Trainers/coaches in bezit trainerslicentie 2020: Gratis

Juryleden in bezit jurylicentie 2020: Gratis
Dansers geen lid NADB: € 30.00 per persoon

Trainers/coaches/juryleden geen lid NADB: € 50,00 per persoon

OPGEVEN

Uitsluitend via email naar hannie.van.der.geest@nadb.eu. Het aantal plaatsen is gelimiteerd.