NK verplaatst!

Beste dansers, trainers, coaches en dansliefhebbers,

 

( 20 maart ) Aangezien we niet weten hoe de situatie rondom Corona zich gaat ontwikkelen, heeft het bestuur besloten om het Nederlands Kampioenschap van 6 en 7 juni te verplaatsen naar 3 en 4 oktober 2020. 

Wij hebben alle opties onderzocht, met name de beschikbaarheid van de diverse locaties op deze data. Onze vaste locatie in Almere is helaas niet beschikbaar maar we zijn blij dat wij toch een geschikte datum en mooie locatie hebben gevonden.

 

Nieuwe datum en locatie

Het NK weekend vindt plaats op 3 en 4 oktober 2020 in De Trefkoele in Dalfsen.

Dit betekent dat de Fletcher Cup op deze datum komt te vervallen. Veel dank aan Gerben Dokman en Henk Peter Vos voor hun medewerking in deze.

 

Kwalificatie eis NK 2020

Als gevolg van de uitval van verschillende wedstrijden heeft het bestuur besloten dat de kwalificatie-eis voor deelname aan het NK van 2020 niet zal gelden.

 

Vloerplaatsen

De reeds bestelde vloerplaatsen blijven gereserveerd. Als u naar aanleiding van de verplaatsing van het NK geen gebruik wilt maken van de gereserveerde vloerplaatsen, dan kunt u een mail sturen naar bondsbureau@nadb.eu. Eventuele betaalde vloerplaatsen worden dan terugbetaald. 

 

IDS Summer Cup

De IDS Summer Cup Hip Hop, Jazz & Modern Grand Prix op zaterdag 6 juni 2020 in Almere zullen ook geen doorgang vinden. Op dit moment is nog geen nieuwe datum voor dit event bekend. 

 

Houd de website van de NADB en de Facebookpagina‘s van NADB en IDS NL in de gaten voor verdere updates.

 

Voor nu zorg voor elkaar en blijf gezond! 

Met vriendelijke groeten, 

Het bestuur van de NADB

www.nadb.eu