Promotiepunten Debutanten

Extra Promotiepunten Debutanten Rembrandtcup!

 

De NADB bestaat 50 jaar en viert dat op 20, 21 en 22 oktober tijdens de Rembrandt Cup in Almere. Drie dagen met prachtige NADB en WDSF wedstrijden voor alle niveaus. De Debutanten dansen op zondag 22 oktober. Er zijn twee Open wedstrijden voor Standaard en Latin.

 

Als jubilaris willen wij graag wat extra’s doen voor onze Debutanten en daarom zullen promotiepunten worden toegekend aan de Debutanten 4 t/m 1. Uit de einduitslag wordt de top 6 van de Debutanten 4, 3, 2 en 1 in de Standaard en Latin vastgesteld. Alle finalisten ontvangen minimaal 1 promotiepunt. Daarbij komen nog de promotiepunten volgens de reguliere promotieschaal.

 

Dus dé kans om extra punten te verdienen en om te genieten van prachtig dansen. Want als Debutant wil je natuurlijk de top van de wereld live in actie zien. Daar kan geen YouTube filmpje tegenop! Op zaterdag is de World Open Latin en op zondag de International Open Standaard. We hebben al toezeggingen van paren uit de top 12 van de wereld. Dus beleef het mee en schrijf in!

 

De inschrijving voor de Rembrandt Cup sluit op woensdag 11 oktober.

 

Leden NADB schrijven in via MyNADB.

 

Paren van andere bonden zijn van harte welkom! Mail naar wedstrijdsecretariaat@nabd.eu

 

Kijk voor meer informatie op www.hollandmasters.nl