Jurylid en Trainer bij de NADB?

Wil je ook Jurylid en/of Danssporttrainer worden bij de NADB?

 

Dan is dit je kans! Dans je minimaal op A-klasse Adults niveau of heb je daar op gedanst? Dan kan je deelnemen aan de nieuwe NADB Danssportopleiding die opleidt tot NADB erkend jurylid en NADB erkend danssporttrainer. Dat betekent dat je na succesvol afronden van de opleiding een door de NADB erkende jurylicentie en trainerslicentie kunt afnemen.

 

 

NADB danssport opleiding?

De NADB danssport opleiding start begin 2019 en de opleiding zal bestaan uit 5 sessies van 6 uur welke gegeven worden door Clara Lamar bij DSVC Clara Lamar, Rijksweg Zuid 103 in Sittard. Voor de inhoud van de cursus en een toelichting wie aan de cursus deel kunnen nemen, verwijzen wij naar de bijlage ‘Jurylid en danssporttrainer worden bij de NADB’.

 

De gereserveerde data in 2019 voor de sessies zijn: 26 januari 16 maart 13 april 29 juni 14 september 12 oktober 2 november – NADB Technisch Examen

 

De opleiding zal gecomplementeerd worden met een NADB Technisch Examen en 3 keer schaduwjureren op NADB wedstrijden!

 

 

Wat kost het?

De kosten voor de deelnemers zijn afhankelijk van het aantal deelnemers van de volledige opleiding, inclusief examen:
<7 personen: in overleg

7 personen: € 800

8-9 personen: € 700

10-12 personen: € 600

>13 personen: € 500

Om deelnemers tegemoet te komen kan de betaling in termijnen geschieden. 50% voor aanvang van de cursus. 50% voor de 3e lesdag

 

 

WDSF.

Voor deelnemers die verder willen gaan voor een WDSF jury-licentie, zal het volgen van een WDSF Technical Examination bij de WDSF de volgende stap moeten zijn. We zijn van mening dat de training, zoals aangeboden door de NADB, een goede basis vormt voor het doen van de WDSF Technical Examination.

 

IDTA gedaan?

Deelnemers die het “3rd party” traject (bijvoorbeeld IDTA) hebben doorlopen (of bijna doorlopen hebben) kunnen deelnemen aan de modules van de “danssport module” zoals beschreven in het document. Kosten voor de “danssport module” bedragen € 300 per persoon.

 

Aanmelden.

Voor aanmelding en informatie kan contact opgenomen worden met Ger Cloudt, ger.cloudt@nadb.eu De sluitingstermijn voor aanmelding is 1 januari 2019.

 

Document

In dit document kunt u alles terug vinden : Jurylid worden bij de NADB